Synkronisering af møder med Outlook

By | 20. oktober 2026

Når du åbner kalenderen i ESCRM, synkroniseres dine møder med Outlook for perioden 30 dage før og 30 dage efter dags dato.

Hvis et møde ikke længere findes i din Outlook-kalender, vil ESCRM spørge, om mødet også skal slettes i ESCRM.

Bemærk: Et møde kan blive opfattet som slettet, selvom det stadig findes i Outlook. Det kan eksempelvis ske, hvis mødet er flyttet til en anden kalender, eller mødeindkaldelsen er blevet annulleret og genfremsendt.

Sådan håndterer du møderne:

  • Møder, der skal slettes: Lad fluebenet være markeret, og klik på Udfør.
  • Møder, der skal bevares: Fjern fluebenet, og klik på Udfør. ESCRM bevarer mødet og spørger ikke igen.
  • Annuller: Ingen ændringer gemmes, og de samme møder kan derfor blive vist igen.

Vigtigt: Du skal klikke på Udfør, også når du ønsker at bevare et møde.